Misija šotor! 2 – Work in progress edition –

Nova sezona Misije šotor 2023.

foto: Katja Pestotnik, Ana desetnica, Maribor 2022

Misija šotor! 2

  • work in progress edition –

Misija šotor ponovno odpira svoja imaginarna vrata vsem novim in starim. To leto se spet odpravljamo na pot za cirkuškim kruhom s svežim delavskim duhom. Po cirkuško bomo raziskali gradbene materiale, opremo in orodja, ter na koncu kot prejšnje leto pripravili predstavo na ‘kesonu’ Tamovega tovornjaka, ki bo odpotoval v različne slovenske kraje.

Misija šotor! 2 – work in progress edition – je program mentorstva za mlade ustvarjalce_ke, ki jih zanima uporaba cirkuških tehnik ter želijo ustvariti svojo prvo ulično predstavo. Ulica ponuja zelo raznoliko publiko kot tudi direkten zaslužek za mlade umetnike_ce.  Nihče te ne sprašuje za dolgoletne izkušnje in pravopisne življenjepise. Nikjer nobenih razpisov in poročil. Točno določen urnik? Ne, Hvala! Če želiš kaj povedati svetu, te zanima cirkuško življenje ali pa si samo želiš potovati in nekaj zaslužiti, smo skoraj 68% sigurni da je ulična umetnost zate. Poleg tega pa bomo z programom zbirali sredstva za prvi cirkuški šotor v Sloveniji!

Tudi to leto se bomo celo zimo in pomlad pripravljali na burno poletje. Dobivali se bomo vsak ponedeljek od 16-18h. Ter včasih tudi med vikendi za bolj poglobljeno raziskovanje in ustvarjanje. Na voljo pa vam bodo tudi termini odprtega treninga na Parmovi, ki so vsak dan od 10h-14h.

za bolj razumljiv datumski pregled poglej tukaj:

20. Februar  16h-18h (ponedeljek) – prvo srečanje

Vsak nadaljnji ponedeljek od 16h-18h – redna srečanja

Vsak dan od 10h-14h – možnost samostojne vadbe

4. marec (sobota) 10h-14h – prvi poglobljeni vikend čas

18. marec (sobota) – 2. vikend srečanje

15. in 16. april – 3. vikend srečanje

Za več informacij nam pišite na mismonismo72@gmail.com ali pokličite 040622160.